Despre Burak Toys

S.C. BURAK TOYS INTERNATIONAL S.R.L. este unul din cei mai mari producatori, din sud-estul Europei, de jocuri si jucarii din material plastic .

De la deschiderea din 1998 si pana in prezent, activitatea firmei noastre a evoluat permanent, marca BURAK ajungand sa fie una dintre cele mai cunoscute.

Analizand cu atentie tendintele de pe piata de profil, proiectam, an de an, jucarii simpatice, viu culotate, cu design modern si atractiv, atat pentru fetite cat si pentru baieti.

Societatea isi desfasoara activitatea intr-un spatiu modern de peste 700 mp, in care se afla atat hala de productie cat si spatiile destinate activitatilor logistice, de vanzare en-gross si administrative. Cei peste 120 de angajati ai societatii sunt implicati, in majoritate, direct in procesul de fabricare a jucariilor si jocurilor BURAK.  Hala de productie este dotata cu masini de injectie, suflante, mori pentru macinat deseuri refolosibile, mese de asamblare – finisare – sortare produse finite, masini de ambalat - lipit ambalaje si de impaletare.

Toate jucariile BURAK indeplinesc prevederile standardelor romane si  standardelor nationale ale celorlalte state membre ale Uniunii Europene, care adoptă standarde armonizate privind siguranta si securitatea jucariilor, publicate in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Incepand cu 2011, societatea a inceput un amplu proces de modernizare si retehnologizare care are ca scop cresterea si diversificarea gamei de jucarii.